KAASFONDUE MET CHAMPAGNE

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 12/12/2019 - 08:07
Bereidingswijze
-Giet de champagne in een fonduepan en breng aan de kook.
-Rasp de kazen.
-Pers de knoflook bij de champagne.
-Voeg wat van de geraspte kaas toe, roer tot de kaas volledig gesmolten is, voeg dan het volgende deel van de kaas toe. Blijf roeren tot alle kaas is opgenomen.
-Los het maïszetmeel op in wat water en roer het door de kaasfondue.
-Warm op tot de kaasfondue indikt. Kruid met peper en zout.

-Snij de selder in staafjes.
-Snij de appel in plakjes (besprenkel ook met wat citroensap).
-Snij het brood in blokjes.
- Snij het bieslook fijn.
-Strooi wat bieslook over de fondue.

- Serveer met de plakjes appel, selder, broodblokjes en grissini.
Afbeelding
KAASFONDUE MET CHAMPAGNE
KAASFONDUE MET CHAMPAGNE
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze kaasfondue met Champagne is feestelijk en verrassend verfijnd, ideaal voor met Kerstmis. Serveer als hapje om te delen aan tafel. Het is gemakkelijk om te maken, klaar in 15 minuten. Dit kan je dus snel maken, vlak voor je gasten arriveren, handig toch? Laat het smaken! 
Ingrediënten
200 ml champagne brut
200 g emmentaler
200 g gruyère
1 teentje knoflook
2 el maïszetmeel
3 stengels selder
2 appels
1 citroen
1 bosje bieslook
1 brood
100 g grissini
peper en zout
Hulpmiddelen & keukengerei
fonduepan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1475611
Homepage ID
1090993
Teller
27
Bron
15 gram
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid