Bereidingswijze
1 Snij de appelen in plakjes. Meng het citroensap met 1 koffielepel honing. Sprenkel over de appelplakjes.
2 Leg de sneetjes pancetta tussen 2 vellen keukenpapier op een bord. Zet 1 minuut in de microgolfoven. Kijk of het spek krokant is, warm eventueel nog 30 seconden op.
3 Beleg 8 plakjes appel met een sneetje pancetta, verkruimel er de geitenkaas over en besprenkel met de rest van de honing. Kruid met tijm en peper.
4 Vul de glaasjes met appeljenever en dek ze af met een ‘appeltoastje'.
2 Leg de sneetjes pancetta tussen 2 vellen keukenpapier op een bord. Zet 1 minuut in de microgolfoven. Kijk of het spek krokant is, warm eventueel nog 30 seconden op.
3 Beleg 8 plakjes appel met een sneetje pancetta, verkruimel er de geitenkaas over en besprenkel met de rest van de honing. Kruid met tijm en peper.
4 Vul de glaasjes met appeljenever en dek ze af met een ‘appeltoastje'.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Origineel aperitieje met een hapje er boven op , hoe makkelijk is dat niet ?
Ingrediënten
8 plakjes pancetta
2 appelen
50 g verse geitenkaas
appeljenever
1,5 el citroensap
3 el vloeibare honing
tijm (enkele takjes)
peper
2 appelen
50 g verse geitenkaas
appeljenever
1,5 el citroensap
3 el vloeibare honing
tijm (enkele takjes)
peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1475475
Homepage ID
1090993
Teller
20
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid