Appeljenever met 'toast' van appel, pancetta en geitenkaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 12/06/2019 - 14:48
Bereidingswijze
1 Snij de appelen in plakjes. Meng het citroensap met 1 koffielepel honing. Sprenkel over de appelplakjes.
2 Leg de sneetjes pancetta tussen 2 vellen keukenpapier op een bord. Zet 1 minuut in de microgolfoven. Kijk of het spek krokant is, warm eventueel nog 30 seconden op.
3 Beleg 8 plakjes appel met een sneetje pancetta, verkruimel er de geitenkaas over en besprenkel met de rest van de honing. Kruid met tijm en peper.

4 Vul de glaasjes met appeljenever en dek ze af met een ‘appeltoastje'.
Afbeelding
Appeljenever met 'toast' van appel, pancetta en geitenkaas
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Origineel aperitieje met een hapje er boven op  , hoe makkelijk is dat niet ? 
Ingrediënten
8 plakjes pancetta
2 appelen
50 g verse geitenkaas
appeljenever
1,5 el citroensap
3 el vloeibare honing
tijm (enkele takjes)
peper
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1475475
Homepage ID
1090993
Teller
20
Bron
libelle
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid