Bereidingswijze
-Snijd de slaharten in reepjes, de mango en de komkommer in blokjes en de kerstomaatjes in vieren.
-Meng de grijze garnalen met de mayonaise en de sojasaus.
SERVEREN:
-Neem kleine glaasjes en vul ze met de sla, mango- en komkommerblokjes en stukjes tomaat. Lepel er wat grijze garnalen bovenop. Werk af met wat sesamzaadjes, een partje limoen en enkele blaadjes koriander.
-Meng de grijze garnalen met de mayonaise en de sojasaus.
SERVEREN:
-Neem kleine glaasjes en vul ze met de sla, mango- en komkommerblokjes en stukjes tomaat. Lepel er wat grijze garnalen bovenop. Werk af met wat sesamzaadjes, een partje limoen en enkele blaadjes koriander.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als aperitiefhapje of als voorgerecht, snelle en makkelijke bereiding
Ingrediënten
4 slaharten (little gem)
0,5 mango
0,5 komkommer
12 kerstomaatjes
250 gr grijze garnalen
1 grote el mayonaise
1 el sojasaus
1 tl sesamzaadjes
1 limoen, in partjes
enkele blaadjes koriander
0,5 mango
0,5 komkommer
12 kerstomaatjes
250 gr grijze garnalen
1 grote el mayonaise
1 el sojasaus
1 tl sesamzaadjes
1 limoen, in partjes
enkele blaadjes koriander
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1475465
Homepage ID
1090993
Teller
236
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid