Bereidingswijze
1 Spoel de sinaasappel en snij 'm in fijne plakken.
-Meng 100 g cranberry's met de plakjes sinaasappel, het veenbessensap, de rum, de kaneel, de tijm en de steranijs.
-Bewaar in de koelkast tot het moment van serveren.
2 Voeg net voor het serveren de prosecco, het gemberbier en de resterende cranberry's toe.
-Meng 100 g cranberry's met de plakjes sinaasappel, het veenbessensap, de rum, de kaneel, de tijm en de steranijs.
-Bewaar in de koelkast tot het moment van serveren.
2 Voeg net voor het serveren de prosecco, het gemberbier en de resterende cranberry's toe.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Punch is weer helemaal hip. Verras je gasten met een heerlijke coupe! Door cranberry's uit de diepvriezer te gebruiken, heb je natuurlijke en originele ijsblokjes en staat alles klaar als de gasten er zijn
Ingrediënten
200 g cranberry's (diepvries)
1 sinaasappel
2 tijm takjes
500 ml gemberbier
300 ml veenbessensap
150 ml rum
1,5 l prosecco
2 kaneelstokjes
2 steranijs
1 sinaasappel
2 tijm takjes
500 ml gemberbier
300 ml veenbessensap
150 ml rum
1,5 l prosecco
2 kaneelstokjes
2 steranijs
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1475415
Homepage ID
1090993
Teller
4
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid