Bereidingswijze
1 Pel en snipper de ui. Fruit hem glazig in boter.
2 Doe er de Luikse siroop, rozijnen en port bij. Laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
3 Verdeel de paté over de borden en lepel er de warme saus over. Garneer met roodloof en walnoten.
2 Doe er de Luikse siroop, rozijnen en port bij. Laat even inkoken. Breng op smaak met peper en zout.
3 Verdeel de paté over de borden en lepel er de warme saus over. Garneer met roodloof en walnoten.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk en lekker voorgerecht dat snel gemaakt is
Ingrediënten
500 g wildpaté (stevig, dun gesneden)
4 stronkjes roodloof (of witloof)
1 ui
2 el rozijnen
4 el walnoten
boter
10 el Luikse stroop
10 el porto
peper
zout
4 stronkjes roodloof (of witloof)
1 ui
2 el rozijnen
4 el walnoten
boter
10 el Luikse stroop
10 el porto
peper
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1475413
Homepage ID
1090993
Teller
3
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid