Bereidingswijze
1 Hak het vlees van de kingcrab grof en meng met de garnalen, de mayonaise en de wasabi. Kruid met peper en zout.
2 Spoel de bieslook, dep droog en snij in stukjes.
3 Lepel het mengsel in een kroepoek vlak voor het opdienen, leg er wat bieslook op en serveer.
2 Spoel de bieslook, dep droog en snij in stukjes.
3 Lepel het mengsel in een kroepoek vlak voor het opdienen, leg er wat bieslook op en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een topper van een hapje, dat het altijd goed doet en snel klaar is ! Smakelijk !
Ingrediënten
6 kroepoek (groot formaat)
100 g grijze garnalen (vers)
80 g blikje kingkrab
6 sprietjes bieslook
3 el mayonaise (vers)
1/2 tl wasabi
peper en zout
100 g grijze garnalen (vers)
80 g blikje kingkrab
6 sprietjes bieslook
3 el mayonaise (vers)
1/2 tl wasabi
peper en zout
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1475345
Homepage ID
1090993
Teller
13
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid