Bereidingswijze
-Was de prei en de shiitake en snijd ze in stukken. Was de spinazie en zwier droog.
-Snijd het vlees in dunne plakjes.
-Schik al deze ingrediënten samen met de lente-uitjes op een schaal.
-Breng de bouillon aan de kook, eventueel in een fonduepannetje of een tafelwok.
-Laat de noedels 3 minuten zwellen in kokend water en giet ze af.
-Vul vier kleine potjes met rijstnoedels, vier andere met een geklutst ei op smaak gebracht met sojasaus.
-Snijd het vlees in dunne plakjes.
-Schik al deze ingrediënten samen met de lente-uitjes op een schaal.
-Breng de bouillon aan de kook, eventueel in een fonduepannetje of een tafelwok.
-Laat de noedels 3 minuten zwellen in kokend water en giet ze af.
-Vul vier kleine potjes met rijstnoedels, vier andere met een geklutst ei op smaak gebracht met sojasaus.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Chinese fondue is makkelijk en lekker . Laat de gasten zelf het vlees en de groenten garen in de bouillon, en vervolgens in het eimengsel dompelen.
Ingrediënten
600 g entrecote
4 preien
250 g shiitake
1/2 kg spinazie
1 pakje rijstnoedels
1 bosje lente-ui
1,5 l sterke kippenbouillon
4 eieren
sojasaus
4 preien
250 g shiitake
1/2 kg spinazie
1 pakje rijstnoedels
1 bosje lente-ui
1,5 l sterke kippenbouillon
4 eieren
sojasaus
Hulpmiddelen & keukengerei
fondue of tafelwok
speciale draadmandjes (te koop bij oosterse supermarkten).
speciale draadmandjes (te koop bij oosterse supermarkten).
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1475323
Homepage ID
1090993
Teller
9
Bron
lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid