Bereidingswijze
1 Meng de kruidenmix met het zout en de suiker.
2 Besprenkel het zalmhaasje met de whisky en bedek het met het kruidenmengsel. Laat het 3 uur afgedekt marineren.
3 Snij de zalm in zeer dunne plakjes en verdeel over de bordjes. Bestrooi met de feta en bieslook.
4 Serveer er eventueel toast bij.
2 Besprenkel het zalmhaasje met de whisky en bedek het met het kruidenmengsel. Laat het 3 uur afgedekt marineren.
3 Snij de zalm in zeer dunne plakjes en verdeel over de bordjes. Bestrooi met de feta en bieslook.
4 Serveer er eventueel toast bij.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk, makkelijk te bereiden en een lekkere combinatie , wel eerst minstens 3 uur laten marineren
Ingrediënten
400 g gerookte zalm
50 g feta (verkruimeld
1 dl whisky
50 g grof zeezout
50 g suiker
1 el kruidenmengeling (Hot & Spicy
bieslook (gesnipperd)
6 sneetjes toastbrood (optioneel)
50 g feta (verkruimeld
1 dl whisky
50 g grof zeezout
50 g suiker
1 el kruidenmengeling (Hot & Spicy
bieslook (gesnipperd)
6 sneetjes toastbrood (optioneel)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1475193
Homepage ID
1090993
Teller
5
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid