Bereidingswijze
Verhit de olie in een pan en fruit de ui en de paprika. Voeg de paddenstoelen, peterselie en knoflook toe en bak deze ongeveer 10 minuten mee. Voeg nu 3 liter water en de peperbolletjes toe en laat ongeveer 20 minuten trekken.
Breng de soep op smaak met bouillonblokken en sojasaus en roer net voor het serveren de peterselie door de soep, verwijder de knoflook en rozemarijn
Breng de soep op smaak met bouillonblokken en sojasaus en roer net voor het serveren de peterselie door de soep, verwijder de knoflook en rozemarijn
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een simpele en toch heerlijke soep met lekkere aardse smaken
snijd grotere paddenstoelen in tweeen of in vieren
snijd grotere paddenstoelen in tweeen of in vieren
Ingrediƫnten
250 gr kastanjechampignons
500 gr shiitake
300-500 gr bospaddenstoen
2 rode paprika's gesnipperd
1 flinke ui gesnipperd
1 teen knoflook gekneusd
1 takje rozemarijn
10 zwarte peperbolletjes
Naar smaak enkele bouillonblokken (vegetarisch of paddenstoelen)
Enkele takjes peterselie gesnipperd
1-3 eetl sojasaus
Enkele eetl olijfolie
500 gr shiitake
300-500 gr bospaddenstoen
2 rode paprika's gesnipperd
1 flinke ui gesnipperd
1 teen knoflook gekneusd
1 takje rozemarijn
10 zwarte peperbolletjes
Naar smaak enkele bouillonblokken (vegetarisch of paddenstoelen)
Enkele takjes peterselie gesnipperd
1-3 eetl sojasaus
Enkele eetl olijfolie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1475021
Homepage ID
1963755
Teller
10
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid