Bereidingswijze
-Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd in plakjes van ongeveer 3mm.
-Roosters de hazelnoten en hak ze fijn.
-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Leg 2 tortilla's op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer de 2 tortilla's met roomkaas en leg er plakjes peer op.
-Verkruimel de chocolade mignonnette grof en strooi deze op de peer samen met de sinaasappelzeste en hazelnoten.
-Leg opnieuw een laagje peer en mignonnettestukjes. Besmeer de andere tortilla's met roomkaas en leg bovenop de belegde tortilla.
-Schuif beide tortilla's in de oven voor ongeveer 8 à 10 minuten.
-Snijd in 4 en werk af met bloemsuiker.
-Roosters de hazelnoten en hak ze fijn.
-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Leg 2 tortilla's op een met bakpapier beklede bakplaat. Besmeer de 2 tortilla's met roomkaas en leg er plakjes peer op.
-Verkruimel de chocolade mignonnette grof en strooi deze op de peer samen met de sinaasappelzeste en hazelnoten.
-Leg opnieuw een laagje peer en mignonnettestukjes. Besmeer de andere tortilla's met roomkaas en leg bovenop de belegde tortilla.
-Schuif beide tortilla's in de oven voor ongeveer 8 à 10 minuten.
-Snijd in 4 en werk af met bloemsuiker.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Quesedilla's met kaas smaken altijd maar verras jezelf en je tafelgenoten eens met deze zoete variant. Chocolade en peer zijn een match made in heaven en vormen samen een heerlijk dessert.
Ingrediënten
4 tortilla's
16 chocolade mignonnettes (4 per tortilla)
200 g volle roomkaas
2 conferenceperen
zeste van 1 sinaasappel
80 g hazelnoten
bloemsuiker
16 chocolade mignonnettes (4 per tortilla)
200 g volle roomkaas
2 conferenceperen
zeste van 1 sinaasappel
80 g hazelnoten
bloemsuiker
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1474947
Homepage ID
1090993
Teller
5
Bron
lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid