Bereidingswijze
1. Snijd de augurken in blokjes.
2. Snijd de bosui in ringetjes.
3. Snijd de raclette kaas in dunne plakjes.
4. Meng in een kom de blokjes augurk met 1 tl mosterd.
5. Schep de ringetjes bosui en de dille erdoor en voeg flink wat peper toe.
6. Bak de sneetjes stokbrood aan één kant aan op de gourmetplaat.
7. Haal de sneetjes van de gourmetplaat en schep één eetlepel van de augurkensalsa op de gebakken kant.
8. Leg vervolgens een plakje raclette kaas bovenop de augurkensalsa.
9. Leg de toast op de gourmetplaat en laat circa 5 minuten grillen totdat de kaas is gesmolten en de onderkant is aangebakken.
2. Snijd de bosui in ringetjes.
3. Snijd de raclette kaas in dunne plakjes.
4. Meng in een kom de blokjes augurk met 1 tl mosterd.
5. Schep de ringetjes bosui en de dille erdoor en voeg flink wat peper toe.
6. Bak de sneetjes stokbrood aan één kant aan op de gourmetplaat.
7. Haal de sneetjes van de gourmetplaat en schep één eetlepel van de augurkensalsa op de gebakken kant.
8. Leg vervolgens een plakje raclette kaas bovenop de augurkensalsa.
9. Leg de toast op de gourmetplaat en laat circa 5 minuten grillen totdat de kaas is gesmolten en de onderkant is aangebakken.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
De gegrilde toast met Raclettekaas en een augurkensalsa is een waardevolle toevoeging voor bij het gourmetten. Het is het perfecte gourmetrecept voor als je dit jaar even net wat anders wil. Zorg er voor dat je de augurkensalsa van te voren al maakt en serveer het op tafel in een schaaltje.
Ingrediënten
Stokbrood (vers of afbak)
10 augurken
1 tl mosterd
1 bosuitje
1 pakje raclettekaas
1/2 el (verse dille)
Zwarte peper (versgemalen)
10 augurken
1 tl mosterd
1 bosuitje
1 pakje raclettekaas
1/2 el (verse dille)
Zwarte peper (versgemalen)
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank, mes, kom, lepel, gourmetstel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1474817
Homepage ID
2263604
Teller
37
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid