Bereidingswijze
1. Snij de verse zalmmoten in vier gelijke porties
2. Zet de zalmmoten op tafel voor tijdens het gourmetten
3. Maak je gourmetpannetjes lekker heet en voeg zonnebloemolie in het pannetje.
4. Bak de zalm hard aan in het gourmetpannetje samen met de knoflook en prei.
5. Bak beide kanten mooi krokant.
6. Voeg op het laatst de teriyaki saus eroverheen voor een heerlijke zalm teriyaki.
7. Serveer de zalm met sesamzaadjes
2. Zet de zalmmoten op tafel voor tijdens het gourmetten
3. Maak je gourmetpannetjes lekker heet en voeg zonnebloemolie in het pannetje.
4. Bak de zalm hard aan in het gourmetpannetje samen met de knoflook en prei.
5. Bak beide kanten mooi krokant.
6. Voeg op het laatst de teriyaki saus eroverheen voor een heerlijke zalm teriyaki.
7. Serveer de zalm met sesamzaadjes
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Maak tijdens het gourmetten heerlijke zalm zoals van de teppanplaat! Zorg dat je de zalm goed heet bakt in het gourmetpannetje en voeg als laatste de teriyaki saus toe. Serveer de zalm met sesamzaadjes voor een lekker resultaat.
Ingrediënten
2 verse zalmmoten (doorsnijden in 4 gelijke porties)
2 tenen knoflook, fijngesneden
¼ prei in kleine ringetjes
Zonnebloem olie
Gemalen peper
Kikkoman Teriyaki Marinade & Saus 250ml
Sesamzaadjes
2 tenen knoflook, fijngesneden
¼ prei in kleine ringetjes
Zonnebloem olie
Gemalen peper
Kikkoman Teriyaki Marinade & Saus 250ml
Sesamzaadjes
Hulpmiddelen & keukengerei
mes, snijplank, kom, gourmetstel
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1474813
Homepage ID
2263604
Teller
387
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid