Bereidingswijze
1. Maak de champignons schoon met een borsteltje en snijd de steeltjes er uit.
2. Snijd de mozzarella in 10 stukken en bestrijk deze met wat pesto.
3. Vul iedere champignon met een stukje mozzarella.
4. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en verdeel deze over de mozzarella.
5. Bak de champignons in een gourmetpannetje circa 5 tot 7 minuten gaar.
2. Snijd de mozzarella in 10 stukken en bestrijk deze met wat pesto.
3. Vul iedere champignon met een stukje mozzarella.
4. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en verdeel deze over de mozzarella.
5. Bak de champignons in een gourmetpannetje circa 5 tot 7 minuten gaar.
Afbeelding
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze heerlijke gevulde champignons met mozzarella, cherrytomaatjes en pesto zijn een perfect gerecht om in je gourmetpannetje te maken. Maak deze gevulde champignons aan het begin, dan heb je meteen een leuk voorgerechtje bij het gourmetten.
Ingrediƫnten
250 gr champignons (klein of groot)
200 gr mozzarella
10 cherrytomaatjes
2 el pesto
200 gr mozzarella
10 cherrytomaatjes
2 el pesto
Hulpmiddelen & keukengerei
lepel, snijplank, mes, gourmetstel
Leuke tips
Garneer met verse basilicum of bosuitjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1474811
Homepage ID
2263604
Teller
101
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid