Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 11/05/2019 - 14:28
Bereidingswijze
1. Was de asperges en snijd een stukje van de onderkant van de asperges af.
2. Besprenkel de asperges met olijfolie en zeezout.
3. Zet de schaal met asperges op tafel voor het gourmetten. Bereid de asperges tijdens het gourmetten.
4. Bak de asperges in 3-4 minuten op de gourmetplaat, draai geregeld om.
5. Haal de asperges van het gourmetstel. Rasp de Parmezaanse kaas over de asperges en bestrooi ze met een beetje zout naar smaak.
Afbeelding
Gourmetrecept gegrilde groene asperges met zeezout en Parmezaanse kaas
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere groenterecepten kunnen tijdens het gourmetten niet ontbreken. Grill deze groene asperges op de gourmetplaat en top ze af met Parmezaase kaas. Een heerlijk vegetarisch gerechtje voor bij de gourmet.
Ingrediƫnten
200 g groene asperges of aspergetips
2 el olijfolie
snufje zeezout
Parmezaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
gourmetstel, snijplank, mes, schaal, rasp
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Wereld
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1474809
Homepage ID
2263604
Teller
139
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Smulweb
Gelegenheid