Bereidingswijze
Kook de port met de tijm en rozemarijn in 8 minuten in tot een stroperige saus. Voeg de paddenstoelen toe en laat 4 minuten garen op laag vuur. Af en toe roeren.
Verdeel de carpaccio over vier borden, verdeel er wat portsaus over heen en bestrooi met Parmezaan
Verdeel de carpaccio over vier borden, verdeel er wat portsaus over heen en bestrooi met Parmezaan
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Carpaccio met rode portsaus en Parmezaan
Ingrediënten
250 ml port
Half bakje tijm
Half bakje rozemarijn, naaldjes fijngesneden
400 g carpaccio
200 g paddenstoelenmelange, in stukken
1 zakje Parmezaanvlokken
Half bakje tijm
Half bakje rozemarijn, naaldjes fijngesneden
400 g carpaccio
200 g paddenstoelenmelange, in stukken
1 zakje Parmezaanvlokken
Hulpmiddelen & keukengerei
pan
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1474041
Homepage ID
853758
Teller
125
Bron
keurslager
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid