Bereidingswijze
Leg de plakjes carpaccio naast elkaar op een schaal.
Klop de azijn, olie, peper en eventueel zout in een kommetje tot een dressing.
Druppel de dressing over de carpaccio.
Snijd de rucola in kleine stukjes en verdeel over de carpaccio.
Schaaf de Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes en leg op de carpaccio.
Klop de azijn, olie, peper en eventueel zout in een kommetje tot een dressing.
Druppel de dressing over de carpaccio.
Snijd de rucola in kleine stukjes en verdeel over de carpaccio.
Schaaf de Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes en leg op de carpaccio.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
300 gram rundercarpaccio
1/2 eetl. balsamicoazijn
3 eetl. olijfolie truffelaroma
30 gram rucola
50 gram Parmigiano Reggiano (stuk)
1/2 eetl. balsamicoazijn
3 eetl. olijfolie truffelaroma
30 gram rucola
50 gram Parmigiano Reggiano (stuk)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1470815
Homepage ID
3885
Teller
28
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid