Huzarensalade in babyromainesla

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op za, 04/13/2019 - 09:03
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en kook ze in water met zout in 20 min. gaar.
Giet af en laat in 2 uur afkoelen.

Verwijder het klokhuis van de appel.
Doe samen met de augurken, zilveruitjes en ui in de keukenmachine en maal fijn met de pulsknop.

Doe de aardappelen met de cornedbeef in een kom en prak door elkaar.
Voeg het augurk-uimengsel en de mayonaise toe.
Meng en breng op smaak met peper en het zout.

Haal de blaadjes sla los.
Snijd de tomaten in kwarten en verwijder de zaadlijsten.
Snijd de blaadjes van de peterselie fijn.
Schep de salade in de slablaadjes en garneer met de tomaat en peterselie.
Afbeelding
Huzarensalade in babyromainesla
Aantal personen
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
.
Ingrediƫnten
1 kg vastkokende aardappel
1/2 stuks jazz-appel , of andere friszoete appel
160 gram augurken, zoetzuur
320 gram zilveruitjes, zoetzuur, uitgelekt
1 stuks ui, klein
200 gram cornedbeef, in blik
8 eetl. mayo royale (mayonaise)
1/2 theel. zout
2 kropjes babyromainesla
125 gram romaatjes
15 gram peterselie, vers
Hulpmiddelen & keukengerei
keukenmachine
Leuke tips
Bewaartip:

Je kunt de salade 3 dagen van tevoren bereiden tot het mengen van het augurk-uimengsel.
Bewaar afgedekt in de koelkast.
Ga voor het serveren verder met stap 4.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1469987
Homepage ID
3885
Teller
16
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Author Image
ikkes
Gelegenheid