Bereidingswijze
Kruis de gewassen cherrytomaatjes aan de onderkant in. Vet een ovenplaat lichtjes in en rooster de tomaatjes 10-15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.
Kook ondertussen de penne gaar volgens de beschrijving op de verpakking.
Bak de kipblokjes gaar.
Giet de pasta af, roer er de kipblokjes, pesto en pijnboompitjes door. Verdeel de pasta over 2 borden, garneer er de oven geroosterde cherrytomaatjes over en werk af met een pluk rucola en Parmezaanschilfers.
Dan pas kun je aanvallen...
Kook ondertussen de penne gaar volgens de beschrijving op de verpakking.
Bak de kipblokjes gaar.
Giet de pasta af, roer er de kipblokjes, pesto en pijnboompitjes door. Verdeel de pasta over 2 borden, garneer er de oven geroosterde cherrytomaatjes over en werk af met een pluk rucola en Parmezaanschilfers.
Dan pas kun je aanvallen...
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Oké origineel is dit recept niet. Het is wel erg lekker, snel klaar en waardig om in een camper te bereiden na een mooie fietstocht van bijna 40 km.
Als je het voorverwarmen van het oventje niet meerekent ( in die tijd bereid je immers de rest) staat dit gerecht binnen 20 minuten op tafel en kunnen de hongerige fietsers aanvallen.....
https://www.projectgezond.nl/
Even ter verduidelijking. De dagmenu's die we volgen beogen geen dieet, maar een andere manier van eten.
Als je het voorverwarmen van het oventje niet meerekent ( in die tijd bereid je immers de rest) staat dit gerecht binnen 20 minuten op tafel en kunnen de hongerige fietsers aanvallen.....
https://www.projectgezond.nl/
Even ter verduidelijking. De dagmenu's die we volgen beogen geen dieet, maar een andere manier van eten.
Ingrediënten
120 gr mini penne
150 gr kipfilet in blokjes gemengd met 1 el olijfolie en peper en zout naar smaak
35 gr groene pesto
300 gr cherrytomaatjes
15 gr pijnboompitjes geroosterd in droge koekenpan
peper en zout naar smaak
30 gr rucola
20 gr Parmezaanse kaas
150 gr kipfilet in blokjes gemengd met 1 el olijfolie en peper en zout naar smaak
35 gr groene pesto
300 gr cherrytomaatjes
15 gr pijnboompitjes geroosterd in droge koekenpan
peper en zout naar smaak
30 gr rucola
20 gr Parmezaanse kaas
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan, ovenplaat, mes snijplank, pan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1469837
Homepage ID
2796273
Teller
76
Bron
Boek : Afvallen met gezond en vooral lekker eten. Eigen tekst en foto's
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid