Bereidingswijze
Voorbereiden:
Snijd de kipfilet in blokjes.
Snijd de bleekselderij in plakjes.
Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Bewaar 4 partjes.
Halveer de rest van de partjes.
Hak de hazelnoten grof.
Meng de kip met de bleekselderij, de sinaasappel en de noten.
Roer een sausje van de mayonaise, de yoghurt en de ketchup.
Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Bereiden:
Schik enkele mooie slablaadjes in 4 cocktailglazen.
Schep het kipmengsel erop en schenk er het sausje over.
Garneer met de partjes sinaasappel.
Snijd de kipfilet in blokjes.
Snijd de bleekselderij in plakjes.
Schil de sinaasappel dik en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
Bewaar 4 partjes.
Halveer de rest van de partjes.
Hak de hazelnoten grof.
Meng de kip met de bleekselderij, de sinaasappel en de noten.
Roer een sausje van de mayonaise, de yoghurt en de ketchup.
Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
Bereiden:
Schik enkele mooie slablaadjes in 4 cocktailglazen.
Schep het kipmengsel erop en schenk er het sausje over.
Garneer met de partjes sinaasappel.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
/
Ingrediƫnten
300 gr. gerookte kipfilet
1 stengel bleekselderij
1 stuks sinaasappel
50 gr. hazelnoten
2 eetl. mayonaise
2 eetl. yoghurt
1 theel. ketchup
citroensap
1 snufje zout
1 snufje peper
frisee sla
1 stengel bleekselderij
1 stuks sinaasappel
50 gr. hazelnoten
2 eetl. mayonaise
2 eetl. yoghurt
1 theel. ketchup
citroensap
1 snufje zout
1 snufje peper
frisee sla
Leuke tips
Wijntip: Pinot Blanc
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1468685
Homepage ID
3885
Teller
279
Bron
Blad Menu
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid