Bereidingswijze
Voorbereiden:
Maak alle slasoorten schoon en sla ze droog.
Veeg de champignons schoon.
Halveer de kerstomaatjes.
Hak het sjalotje zeer fijn.
Roer een dressing van 3 eetl. notenolie, 2 eetl. bouillon en 3 eetl. wijnazijn, zout en peper.
Bereiden:
Verdeel de sla en de kerstomaatjes over 4 borden en leg de plakjes wildzwijnham erop.
Schenk 1 eetl. notenolie in een pan en fruit hierin het sjalotje glazig.
Voeg de champignons toe en roerbak ze ca. 1 min. mee.
Voeg de dressing toe en verhit die even mee.
Verdeel de champignons over de ham en strooi het bieslook erover.
Maak alle slasoorten schoon en sla ze droog.
Veeg de champignons schoon.
Halveer de kerstomaatjes.
Hak het sjalotje zeer fijn.
Roer een dressing van 3 eetl. notenolie, 2 eetl. bouillon en 3 eetl. wijnazijn, zout en peper.
Bereiden:
Verdeel de sla en de kerstomaatjes over 4 borden en leg de plakjes wildzwijnham erop.
Schenk 1 eetl. notenolie in een pan en fruit hierin het sjalotje glazig.
Voeg de champignons toe en roerbak ze ca. 1 min. mee.
Voeg de dressing toe en verhit die even mee.
Verdeel de champignons over de ham en strooi het bieslook erover.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
?
Ingrediƫnten
8 blaadjes eikenbladsla
100 gr. ezelsoren, of waterkers
100 gr. champignons (grot)
12 stuks kerstomaatjes
1 stuks sjalotje
4 eetl. notenolie
2 eetl. bouillon
1 snufje zout
1 snufje peper
200 gr. wildzwijnham, in plakjes gesneden
1 eetl. bieslook, gehakt
100 gr. ezelsoren, of waterkers
100 gr. champignons (grot)
12 stuks kerstomaatjes
1 stuks sjalotje
4 eetl. notenolie
2 eetl. bouillon
1 snufje zout
1 snufje peper
200 gr. wildzwijnham, in plakjes gesneden
1 eetl. bieslook, gehakt
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1468529
Homepage ID
3885
Teller
48
Bron
Blad Menu
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid