Spoom van witte port

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 02/12/2019 - 17:14
Bereidingswijze
De suiker in 3 dl water verwarmen tot de suiker is opgelost.
Suikermengsel laten afkoelen en de port en citroensap erdoor roeren.
Mengsel in een ijslaatje schenken en in de diepvriezer in ca 4 uur laten bevriezen.
Mengsel elk uur met een vork doorscheppen.
Kleine ijsbolletjes in glazen scheppen en 1-1.5 dl witte port erover verdelen.
Garneren met reepje citroen.
Afbeelding
Spoom van witte port
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Feestelijk.
Ingrediƫnten
125 gr. basterdsuiker
4.5 dl witte port
3 eetl. citroensap
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Tussengerecht
Recept ID
1467849
Homepage ID
3885
Teller
127
Bron
Tip culinair.
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid