Bereidingswijze
-Roer alle ingrediënten voor de truffelcrème door elkaar.
-Leg de plakjes vlees op het bord en schep er wat van de truffelcrème op.
-Rol op en werk af met enkele blaadjes rucola, parmezaanschilfers en balsamicocrème.
-Leg de plakjes vlees op het bord en schep er wat van de truffelcrème op.
-Rol op en werk af met enkele blaadjes rucola, parmezaanschilfers en balsamicocrème.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijke en lekkere starter voor een Valentijnsdiner
Ingrediënten
100 g bressaola (Italiaans gerookt rundsvlees) in dunne plakjes
voor de truffelcrème:
100 g mascarpone
1 tl mayonaise
1 el gehakte bieslook
geschaafde truffel
voor de afwerking: rucola - parmezaan - balsamicocrème
voor de truffelcrème:
100 g mascarpone
1 tl mayonaise
1 el gehakte bieslook
geschaafde truffel
voor de afwerking: rucola - parmezaan - balsamicocrème
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1467813
Homepage ID
1090993
Teller
145
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid