Banh phoug tom

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 02/07/2019 - 15:11
Bereidingswijze
Voorbereiding
(kan 4 tot 4 uur van tevoren)
Vries de biefstuk /- 30 min. in, snij hem in 12 dunne plakjes en halveer die.
Pers de knoflook uit, snij het citroengras fijn en meng dit met de sesamolie, vissaus, maizena, en zout en peper.
Schep de stukjes biefstuk erdoor en marineer het minstens 3 uur.
Verwijder de zaadlijsten uit het pepertje en snij het fijn.
Meng de peper met de stoneleeks en de verse koriander.
Bereidingswijze
Spoel het rijstpapier onder warm water, knip er stukjes van ter grootte van de stukjes kroepoek.
Leg op elk kroepoekje een rijstpapiertje.
Verhit de grillpan op hoog vuur voor en schroei, snel na elkaar, de biefstukjes aan beide kanten dicht.
Afbeelding
Banh phoug tom
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
24.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kroepoek met gekruide biefstukpuntjes.
Ingrediƫnten
100 gr. ossehaas
1 teentje knoflook
3 cm sereh
2 theel. sesamolie
1 eetl. nouc mam, vietnamese vissaus
1 theel. maizena
zout
peper, zwart
1 stuks Spaanse peper
2 stuks stoneleeks, fijngesneden
4 takjes koriander, blaadjes fijngesneden
4 velletjes rijstpapier, eetbaar
24 stuks kroepoek oedang
Leuke tips
Verdeel de biefstukjes over de kroepoek en bestrooi ze met het kruidenmengsel.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Vietnamees
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1467645
Homepage ID
3885
Teller
88
Bron
geen idee
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
ikkes
Gelegenheid