Bereidingswijze
Warm de oven voor op 225 graden.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verwarm 125 ml water tot lauw.
Meng de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking met het water, de olie, fijngeknipte koriander en korianderzaad tot een elastisch deeg, en kneed het met de hand na.
Vorm het deeg tot een rol en snij er 20 plakjes van.
Rol elk plakje uit tot een sliert van +/- 3/4 cm dikte.
Meng knoflookzout en sesamzaad en strooi het uit op een stuk bakpapier.
Rol de slierten erdoor en leg ze op de bakplaat.
Bak de grissini in 10 -12 min. goudbruin en laat ze afkoelen.
Bewaar ze tot gebruik in een trommel.
Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verwarm 125 ml water tot lauw.
Meng de broodmix volgens de aanwijzingen op de verpakking met het water, de olie, fijngeknipte koriander en korianderzaad tot een elastisch deeg, en kneed het met de hand na.
Vorm het deeg tot een rol en snij er 20 plakjes van.
Rol elk plakje uit tot een sliert van +/- 3/4 cm dikte.
Meng knoflookzout en sesamzaad en strooi het uit op een stuk bakpapier.
Rol de slierten erdoor en leg ze op de bakplaat.
Bak de grissini in 10 -12 min. goudbruin en laat ze afkoelen.
Bewaar ze tot gebruik in een trommel.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
20.00
Vertel iets leuks over dit recept
?
Ingrediƫnten
15 gr. korianderblad, fijngesneden
250 gr. witbroodmix
2 eetl. olie
2 theel. korianderzaad, gemalen
2 eetl. knoflookzout
50 gr. sesamzaad
250 gr. witbroodmix
2 eetl. olie
2 theel. korianderzaad, gemalen
2 eetl. knoflookzout
50 gr. sesamzaad
Hulpmiddelen & keukengerei
oven
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1467633
Homepage ID
3885
Teller
10
Bron
geen idee
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid