Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Knip de trossen met tomaatjes in kleine handzame trosjes en leg ze naast elkaar in een bakblik of ovenschaal.
Sprenkel de azijn en basilicumolie erover en bestrooi met zout en peper.
Schuif het bakblik in de oven en verwarm de tomaatjes +/- 10 min. tot ze openspringen.
Schenk het vocht uit het bakblik voorzichtig in een kommetje.
(gebruik dit eventueel in een dressing voor gemengde salade).
Bestrooi de tomaatjes met het basilicum.
Knip de trossen met tomaatjes in kleine handzame trosjes en leg ze naast elkaar in een bakblik of ovenschaal.
Sprenkel de azijn en basilicumolie erover en bestrooi met zout en peper.
Schuif het bakblik in de oven en verwarm de tomaatjes +/- 10 min. tot ze openspringen.
Schenk het vocht uit het bakblik voorzichtig in een kommetje.
(gebruik dit eventueel in een dressing voor gemengde salade).
Bestrooi de tomaatjes met het basilicum.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
?
Ingrediƫnten
3 trossen kers-trostomaatjes (+/- 400 gram)
1 eetl. balsmicoazijn
3 eetl. basilicumolie
1 eetl. basilicum, vers grof gesneden
zeezout
peper, versgemalen
1 eetl. balsmicoazijn
3 eetl. basilicumolie
1 eetl. basilicum, vers grof gesneden
zeezout
peper, versgemalen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1467597
Homepage ID
3885
Teller
14
Bron
geen idee
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid