Bereidingswijze
-Rasp de aardappelen.
-Schep de jalapeños en de ui erdoor en breng op smaak met zout.
-Laat 15 min. staan zodat het aardappelmengsel stevig kan worden.
-Verhit de olie in de gourmetpannen.
-Schep steeds wat aardappelmengsel in de olie en bak het aan weerszijden krokant en bruin.
-Schep de jalapeños en de ui erdoor en breng op smaak met zout.
-Laat 15 min. staan zodat het aardappelmengsel stevig kan worden.
-Verhit de olie in de gourmetpannen.
-Schep steeds wat aardappelmengsel in de olie en bak het aan weerszijden krokant en bruin.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk bijgerecht voor bij de gourmet !
Ingrediënten
3 grote aardappelen (geschild en fijngeraspt)
1 eetlepel jalapeñopepers ((groen, pot 220 g), fijngesneden)
1 grote ui (geraspt)
4 el olie
1 eetlepel jalapeñopepers ((groen, pot 220 g), fijngesneden)
1 grote ui (geraspt)
4 el olie
Hulpmiddelen & keukengerei
gourmet
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1465587
Homepage ID
1090993
Teller
209
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid