Buffelburrata met verse vijgen, basilicum, biet, geroosterde nootjes, rucolaslamelange en balsamicocrème

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/24/2018 - 06:55
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verdeel de notenmix over een bakplaat en rooster 10 minuten.Snij de bieten en vijgen in partjes. Verdeel de rucolaslamelange over een saladeschaal. Leg de bollen buffelburrata in het midden van de schaal. Verdeel de parten biet en vijg rondom de buffelburrata. Hak de geroosterde noten grof. Pluk de blaadjes van de basilicum. Verdeel de nootjes en de basilicum over de salade. Breng de salade op smaak met olijfolie, balsamico crème, zout en peper.
Afbeelding
Buffelburrata met verse vijgen, basilicum, biet, geroosterde nootjes, rucolaslamelange en balsamicocrème
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker, feestelijk en makkelijk te maken.
Ingrediënten
50 g buffelburrata
75 g rucolaslamelange
250 g gekookte biet
4 vijgen
10 g basilicum
50 g notenmix
gemengd
50 ml balsamico crème
olijfolie
zout
peper
Leuke tips
Tip: lekker met vers brood.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1465575
Homepage ID
899256
Teller
154
Bron
Lidl
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
victorv
Gelegenheid