Sgrop­pi­no van bos­vruch­te­nijs

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 12/23/2018 - 12:40
Bereidingswijze
-Doe het bosvruchtensorbetijs met de prosecco en wodka in een blender en maal in 10 sec. tot sgroppino.
-Verdeel de helft van de sgroppino over 4 (cocktail)glazen en garneer met de blaadjes van 1 takje basilicum.
-Bewaar de andere helft max. 30 min. in de vriezer om later nog 4 sgroppino's te serveren.
Afbeelding
Sgrop­pi­no van bos­vruch­te­nijs
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Als aperitiefje of als  tussendoortje of als after dinner cocktail
Ingrediënten
1 beker bosvruchten sorbetijs (500 ml, diepvries)
400 ml prosecco (koud)
100 ml wodka ((Gall & Gall), koud)
2 takjes basilicum
Hulpmiddelen & keukengerei
blender
4 (cocktail)glazen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Alcoholische dranken
Recept ID
1465553
Homepage ID
1090993
Teller
15
Bron
AH
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester
Gelegenheid