Bereidingswijze
-Elk biefstukje in 12 stukjes snijden en telkens 3 stukjes aan cocktailprikkers rijgen.
- In kom sambal mengen met sojasaus en 1 el roerbakolie.
-Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen
-. In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten. Rest van marinade, kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 min. laten sudderen. Overdoen in kom.
-In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 min. rondom bruinbakken. Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 min. meewarmen.
- In kom sambal mengen met sojasaus en 1 el roerbakolie.
-Spiesjes hiermee bestrijken en op schaal leggen
-. In steelpan rest van olie verhitten en knoflook en rode peper even aanfruiten. Rest van marinade, kokosmelk en pinda's erdoor roeren en ca. 5 min. laten sudderen. Overdoen in kom.
-In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en 2 spiesjes in 3-5 min. rondom bruinbakken. Wat kokossaus erover scheppen en nog 2 min. meewarmen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Warm pittig borrelhapje dat super lekker is
Ingrediënten
2 struisvogelbiefstukjes
1 theelepel sambal badjak
2 eetlepels Japanse sojasaus
2 eetlepels roerbakolie
1 teentje knoflook (geperst)
1 rode peper (fijngehakt)
200 ml kokosmelk
25 g pinda's (fijngehakt)
1 theelepel sambal badjak
2 eetlepels Japanse sojasaus
2 eetlepels roerbakolie
1 teentje knoflook (geperst)
1 rode peper (fijngehakt)
200 ml kokosmelk
25 g pinda's (fijngehakt)
Hulpmiddelen & keukengerei
cocktailprikkers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1465511
Homepage ID
1090993
Teller
26
Bron
AH
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid