Bereidingswijze
-Prik rondjes uit de komkommer.
-Snijd de korst van het brood en halveer in 2 gelijke rechthoekjes.
-Smeer de roomkaas over het brood.
-Snijd de paling in gelijke stukjes, verdeel over de roomkaas.
SERVEREN:
-Werk af met een rondje komkommer en een takje dille. Kruid af met zwarte peper en grof zeezout.
-Snijd de korst van het brood en halveer in 2 gelijke rechthoekjes.
-Smeer de roomkaas over het brood.
-Snijd de paling in gelijke stukjes, verdeel over de roomkaas.
SERVEREN:
-Werk af met een rondje komkommer en een takje dille. Kruid af met zwarte peper en grof zeezout.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk en lekker
Ingrediënten
2 plakjes roggebrood
80 g gerookte paling
1/4 komkommer
40 g roomkaas
1 handje verse dille
zwarte peper - grof zeezout
80 g gerookte paling
1/4 komkommer
40 g roomkaas
1 handje verse dille
zwarte peper - grof zeezout
Leuke tips
TIP:
Dit receptje is ook lekker met ricotta of kruidenkaas.
Dit receptje is ook lekker met ricotta of kruidenkaas.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Scandinavisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1465477
Homepage ID
1090993
Teller
240
Bron
njam
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid