Bereidingswijze
Schil de winterpeen en snijd in schuine plakken van 1cm en kook de plakken 2 min. Daarna afgieten en laten uitlekken.
Rasp de schil van de sinaasappel en pers hem uit. Snijd de rucola grof.
Verhit de boter in een pan en bak de winterpeen 1 min. op hoog vuur. Voeg de honing, sniaasappel rasp en sap toe. Bak 5 min. op een middelhoog vuur..
Vlak voor serveren de grof gesneden rucola erdoor mengen.
Rasp de schil van de sinaasappel en pers hem uit. Snijd de rucola grof.
Verhit de boter in een pan en bak de winterpeen 1 min. op hoog vuur. Voeg de honing, sniaasappel rasp en sap toe. Bak 5 min. op een middelhoog vuur..
Vlak voor serveren de grof gesneden rucola erdoor mengen.
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept gevonden in de Allerhande december 2018. Komende Kerst gaan we dit uit proberen als bijgerecht.
Ingrediƫnten
500g Winterpeen, 1 sinaasappel, 1/2 zakje rucola (85 g), 25 gr boter, 4el honing
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1465287
Homepage ID
2176520
Teller
74
Bron
Allerhande december 2018
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid