Bereidingswijze
1 Verwarm de ovengrill voor. Maak de gamba's schoon, laat de staart eraan. Meng de zachte boter met de knoflook, de peterselie, het paneermeel en de pastis. Kruid bij met paprikapoeder, peper en zout naar smaak.
2 Vul de gamba's met een lepeltje pastisboter. Leg 5 minuten onder de grill.
2 Vul de gamba's met een lepeltje pastisboter. Leg 5 minuten onder de grill.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Zo lekker hebt U nog nooit gamba's gegeten ! Makkelijk en snel feestgerecht !
Ingrediënten
20 gamba's (rauw)
100 g boter (zacht)
100 ml pastis
1 knoflookteentje (gepeld en geperst)
1 el bladpeterselie
1 el paneermeel
paprikapoeder
zwarte peper
fijn zeezout
100 g boter (zacht)
100 ml pastis
1 knoflookteentje (gepeld en geperst)
1 el bladpeterselie
1 el paneermeel
paprikapoeder
zwarte peper
fijn zeezout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Feestmaaltijd
Recept ID
1465107
Homepage ID
1090993
Teller
33
Bron
libelle
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid