MOELLEUX DIE ALTIJD LUKT

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 11/04/2018 - 09:19
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 200°C.
-Smeer je bakvormpjes goed in met wat Solo zodat de moelleux makkelijk uit hun vorm kunnen komen na het bakken.
-Doe de 50 gram margarine en de chocolade in een kom en zet voor 30 seconden in de microgolf. Roer goed door en zet er opnieuw in tot alles gesmolten is.
-Scheid 1 ei en bewaar enkel het eigeel.
-Voeg het ei, eigeel en de poedersuiker toe en mix goed door elkaar.
-Schep de bloem onder het mengsel tot het helemaal opgenomen.
-Verdeel het deeg over de twee vormpjes.
-Bak voor 13 minuten in het midden van de oven. Hou je timer in de gaten! Het kan zijn dat het deeg vanboven nog wat lopend lijkt, dat is normaal.
-Haal de vormpjes uit de oven en draai ze om op een presenteer-bordje en serveer meteen (eventueel met wat fruit of een bolletje ijs).
Afbeelding
MOELLEUX DIE ALTIJD LUKT
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere moelleux die altijd lukt ! 
Ingrediënten

50 gram Solo Patisserie of margarine
50 gram Pure chocolade (ik gebruike 72% cacao)
70 gram Poedersuiker
25 gram Bloem
2 Eieren
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1463995
Homepage ID
1090993
Teller
61
Bron
solo open kitchen
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester
Gelegenheid