Bereidingswijze
1. Kook 1 fijngesnipperde ui en 250 g pompoenblokjes (vers of diepvries, Ringis)10 à 15 min. gaar in water
met een blokje groentebouillon. Giet af en laat goed afkoelen.
2. Mix de pompoen en de ui en meng met 3 eetl. ricotta.
3. Voeg 1 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.
4. Verdeel de pompoenpuree over 10 glaasjes en werk af met krullen Parmigiano Reggiano.
met een blokje groentebouillon. Giet af en laat goed afkoelen.
2. Mix de pompoen en de ui en meng met 3 eetl. ricotta.
3. Voeg 1 eetl. olijfolie toe en kruid met peper en zout.
4. Verdeel de pompoenpuree over 10 glaasjes en werk af met krullen Parmigiano Reggiano.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
10.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit lekker aperogerechtje is goed voor 10 glaasjes die we eventueel reeds op voorhand kunnen bereiden
Ingrediënten
250 g pompoenblokjes (diepvries) (of vers)
1 ui
1 blokje groentebouillon
3 eetl. ricotta
1 eetl. olijfolie
parmigiano reggiano (blok)
peper en zout
1 ui
1 blokje groentebouillon
3 eetl. ricotta
1 eetl. olijfolie
parmigiano reggiano (blok)
peper en zout
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Amuse
Recept ID
1463725
Homepage ID
1090993
Teller
95
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid