Bereidingswijze
warm de chili con carne op
( in de pan ; todat het kookt dan laag zetten en voor 5 minuten laten pruttelen
zet een pan op het vuur en doe er wat boter in
niet teveel een klein blokje is genoeg
doe de eieren in een schaal en mix ze doe de geraspte kaas er in en roer het door
doe het ei in de pan en mix het met de spatel todat het wat vaster is laat het dan met rust
de volgende stap ; nu de boterhammen in de broodrooster en laat ze daar in todat ze licht knapperig zijn je kunt ze ook erg knapperig latwn worden het is wat je zelf lekker vind
doe als de broodjes klaar zijn de chili con carne erop en hierna het ei
daarna de rucola
zo en daar heb je het lekkere broodje eetsmakkelijk
( in de pan ; todat het kookt dan laag zetten en voor 5 minuten laten pruttelen
zet een pan op het vuur en doe er wat boter in
niet teveel een klein blokje is genoeg
doe de eieren in een schaal en mix ze doe de geraspte kaas er in en roer het door
doe het ei in de pan en mix het met de spatel todat het wat vaster is laat het dan met rust
de volgende stap ; nu de boterhammen in de broodrooster en laat ze daar in todat ze licht knapperig zijn je kunt ze ook erg knapperig latwn worden het is wat je zelf lekker vind
doe als de broodjes klaar zijn de chili con carne erop en hierna het ei
daarna de rucola
zo en daar heb je het lekkere broodje eetsmakkelijk
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
ik heb dit recept zelf bedancht het is perfect als je een restje over hebt echt een aanrader
Ingrediƫnten
restje chili con carne ( bepaal zelf de hoeveelheid )
2 sneetjes brood ( ik heb zelf wit brood gebruikt )
2 eieren
room bak boter
plakje belegen kaas
rucola sla
2 sneetjes brood ( ik heb zelf wit brood gebruikt )
2 eieren
room bak boter
plakje belegen kaas
rucola sla
Hulpmiddelen & keukengerei
spatel broodrooster pan
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1463663
Homepage ID
2789421
Teller
259
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid