Bereidingswijze
-Doe de melk en de in stukken gesneden roquefort in een kookpot.
-Kruid met de 5-bessenpeper en breng aan de kook.
-Doe het agaragarpoeder erbij en klop. Laat nog 2 min. al roerend koken.
-Doe de panna cotta in de serveerglazen. Zet 1 uur in de koelkast.
-Snijd de vijgen in kleine blokjes, doe ze in een diep bord met de takjes tijm en de honing. Voeg peper toe en meng.
-Werk de glazen net voor het serveren af met de vijgen met honing.
-Kruid met de 5-bessenpeper en breng aan de kook.
-Doe het agaragarpoeder erbij en klop. Laat nog 2 min. al roerend koken.
-Doe de panna cotta in de serveerglazen. Zet 1 uur in de koelkast.
-Snijd de vijgen in kleine blokjes, doe ze in een diep bord met de takjes tijm en de honing. Voeg peper toe en meng.
-Werk de glazen net voor het serveren af met de vijgen met honing.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker Valentijn toetje.....
Ingrediƫnten
1 pakje roquefort (Papillon rouge)
40 cl melk
2 g agar-agar
6 zachte vijgen op siroop
4 koffielepels vloeibare honing
2 takjes tijm
5-pepers mengeling
40 cl melk
2 g agar-agar
6 zachte vijgen op siroop
4 koffielepels vloeibare honing
2 takjes tijm
5-pepers mengeling
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1459035
Homepage ID
1090993
Teller
57
Bron
delhaize
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid