Bereidingswijze
-Was de kool en maak rondjes in de koolbladeren met een uitsteekring. Zorg ervoor dat ze iets groter zijn dan de Sint-Jakobsvrucht zelf.
-Haal de Sint-Jakobsvrucht uit de schelp en snijd ze rauw in dunne plakjes van 2 mm.
-Leg de Sint-Jakobsvrucht en de cai afwisselend en trapsgewijs op mekaar.
-Snijd de chilipepers in flinterdunne plakjes en meng ze kort met het limoensap, zeezout en suiker tot een vinaigrette.
-Haal de Sint-Jakobsvrucht uit de schelp en snijd ze rauw in dunne plakjes van 2 mm.
-Leg de Sint-Jakobsvrucht en de cai afwisselend en trapsgewijs op mekaar.
-Snijd de chilipepers in flinterdunne plakjes en meng ze kort met het limoensap, zeezout en suiker tot een vinaigrette.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De rauwe sint-jakobsvrucht gaart een beetje in de zuren van het limoensap. Dat maakt het een licht en fris gerecht dat super snel klaar is.
Ingrediƫnten
4 grote bladeren cai (kai choi) (Thaise supermarkt)
4 sint-jakobsvruchten
VINAIGRETTE :
sap van 1 limoen
2 flinke theelepels grof zeezout
2/3de theelepel suiker
2 kleine groene chilipepers
4 sint-jakobsvruchten
VINAIGRETTE :
sap van 1 limoen
2 flinke theelepels grof zeezout
2/3de theelepel suiker
2 kleine groene chilipepers
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1458297
Homepage ID
1090993
Teller
12
Bron
Lekker van bij ons -Recept Huibrecht Berends -
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid