Bereidingswijze
1.Verwijder het vel van de chorizo en snijd in blokjes zonder olie of boter
van 1 cm. Verhit de pan zonder olie of boter en bak de worst
5 minuten uit.
2.Voeg de bonen, tomatenblokjes en Mexicomelange toe en verwarm
3 minuten. Roer goed door en serveer.
van 1 cm. Verhit de pan zonder olie of boter en bak de worst
5 minuten uit.
2.Voeg de bonen, tomatenblokjes en Mexicomelange toe en verwarm
3 minuten. Roer goed door en serveer.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een pit, Een pan:
Een overheerlijke Campingdiner
Zonder Toeters en Bellen !
Een overheerlijke Campingdiner
Zonder Toeters en Bellen !
Ingrediƫnten
=200 gram Chorizo Pamplona.
=2 Blikken Chilibonen (a 400 gram)
=1 Blik Tomatenblokjes (400 gram)
=2 Blikken Mexiico-melange (a 400 gr Bonduelle)
=2 Blikken Chilibonen (a 400 gram)
=1 Blik Tomatenblokjes (400 gram)
=2 Blikken Mexiico-melange (a 400 gr Bonduelle)
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan:
Leuke tips
Lekker met tortillachips en kant en klare
guacamole
guacamole
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Chileens
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1453859
Homepage ID
1207772
Teller
40
Bron
ALLERHANDE:
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid