Bereidingswijze
1. Hak het sjalotje fijn. Snijd de avocado en appel in plakken. Besprenkel met citroensap tegen het verkleuren.
2. Prak 1/2 schijf ananas fijn en meng met 3 el Liefmans Yell'oh, 1 el olie, de helft van de sjalot, 2 el vers sinaasappelsap, 1 tl honing en 1 el wijnazijn.
3. Verhit een koekenpan en rooster hierin de walnoten met de suiker tot de suiker om de noten heen karamelliseert. Laat afkoelen.
4. Meng de veldsla met de helft van de dressing en de rest van de sjalot. Leg in een schaal. Verdeel de avocado en frambozen over de salade. Besprenkel met de rest van de dressing. Strooi de walnoten erover. Heerlijk met een glas Liefmans Yell'oh!
2. Prak 1/2 schijf ananas fijn en meng met 3 el Liefmans Yell'oh, 1 el olie, de helft van de sjalot, 2 el vers sinaasappelsap, 1 tl honing en 1 el wijnazijn.
3. Verhit een koekenpan en rooster hierin de walnoten met de suiker tot de suiker om de noten heen karamelliseert. Laat afkoelen.
4. Meng de veldsla met de helft van de dressing en de rest van de sjalot. Leg in een schaal. Verdeel de avocado en frambozen over de salade. Besprenkel met de rest van de dressing. Strooi de walnoten erover. Heerlijk met een glas Liefmans Yell'oh!
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Frisse fruitsalade, heerlijk met een fruitbiertje!
Ingrediënten
150g frambozen
1 avocado
1 el citroensap
50g walnoten
1 flesje Liefmans Yell'oh
75g veldsla
1 el suiker
1 el olijfolie
1 sjalot
2 el vers sinaasappelsap
1 tl honing
1 el wijnazijn
1 appel
½ schijf ananas
1 avocado
1 el citroensap
50g walnoten
1 flesje Liefmans Yell'oh
75g veldsla
1 el suiker
1 el olijfolie
1 sjalot
2 el vers sinaasappelsap
1 tl honing
1 el wijnazijn
1 appel
½ schijf ananas
Hulpmiddelen & keukengerei
Koekenpan.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1451921
Homepage ID
2663079
Teller
54
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid