Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de instructies op het pakje.
Snijd alle ingrediënten.
Bak pijnboompitten lictbruin.
Rasp de kaas in een kommetje.
Meng alle ingrediënten, behalve kaas en basilicum, in een grote saladekom.
Garneer het met kaas en basilicum.
Snijd alle ingrediënten.
Bak pijnboompitten lictbruin.
Rasp de kaas in een kommetje.
Meng alle ingrediënten, behalve kaas en basilicum, in een grote saladekom.
Garneer het met kaas en basilicum.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Heerlijk recept voor warme dagen!
Ingrediënten
150g pasta (farfalle), halve teentje knoflook, 2,5 eetlepel olijfolie, 15g basilicum, 10g pijnboompitten, 100g cherrytomaten, 250g gegrilde paprika, 150g artisjok, 150g grana padano
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank, mes, grote saladekom, rasp
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1451533
Homepage ID
2637513
Teller
440
Bron
internet
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Gelegenheid