Bereidingswijze
Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar.
Ontkorst de Port Saluut en snijd in plakjes
Laat de olijven uitlekken
Verhit de olie in een koekenpan
Pel de knoflook en pers hem boven de pan uit.
Voeg de biefstukreepjes toe en bak ca. 2 minuten bruin.
Haal de biefstuk reepjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Bak de roerbakgroente met de pest ca. 5 minuten gaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Doe de spaghetti in een schaal, doe er de groentes op en leg de plakjes kaas erop.
.
Ontkorst de Port Saluut en snijd in plakjes
Laat de olijven uitlekken
Verhit de olie in een koekenpan
Pel de knoflook en pers hem boven de pan uit.
Voeg de biefstukreepjes toe en bak ca. 2 minuten bruin.
Haal de biefstuk reepjes uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie.
Bak de roerbakgroente met de pest ca. 5 minuten gaar.
Breng op smaak met zout en peper.
Doe de spaghetti in een schaal, doe er de groentes op en leg de plakjes kaas erop.
.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik maak dit gerecht regelmatig omdat het snel gereed is en een apapparte smaak heeft.Ik krijg veel complimenten over dit recept.
Ingrediënten
400 gram Spaghetti
400 gram Biefstuk
3 eetl. olijfolie
1 teentje knoflook
2 eetl. Pesto (potje Granditalia)
850 gram Groene Olijven
200 gram Port Saluut
1 pak Italiaabse roebakschotel (groentes)
Zout en peper.
400 gram Biefstuk
3 eetl. olijfolie
1 teentje knoflook
2 eetl. Pesto (potje Granditalia)
850 gram Groene Olijven
200 gram Port Saluut
1 pak Italiaabse roebakschotel (groentes)
Zout en peper.
Hulpmiddelen & keukengerei
Braadpan
Knoflook pers
Knoflook pers
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1444493
Homepage ID
2557209
Teller
222
Bron
Jaren geleden ergens vermeld in een blad.
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid