Pasta Michel

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 12/21/2015 - 15:57
Bereidingswijze
Bak de kipfilet in de olijfolie. Voeg de ui en de knoflook toe en laat dit een paar minuten meebakken. Voeg dan de paprika en de champignons toe en de kruiden. Voeg na een minuut of 10 de kerstomaten toe.
Kook de pasta beetgaar in water met wat zou en olie.
Roer op het laatst de ricotta door de saus en voeg de pasta bij de saus.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik zelf bedacht toen ik even snel iets te eten moest maken in een vreemde keuken in een korte tijd
Ingrediƫnten
350 gr. Kipfilet in blokjes
200 gr kastanje champignons gesneden
1 ui
1 chinese knoflook
1 bakje kerstomaten
1 groene paprika fijn gesneden
250 gr. ricotta
350 gr. tagliatelle pasta
1 theel. italiaanse kruiden
1 theel. basilucum
1 theel. oregano
1 eetl.olijfolie
vers gemalen zwarte peper
zeezout
geraspte parmesaanse kaas
Leuke tips
Lekker met ciabatta en een italiaanse salade
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1438436
Homepage ID
2257383
Teller
63
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
MaudyKruiswijk
Gelegenheid