verschrikkelijk verrukkelijk vette verdomd verbijsterende cheesecake

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/20/2015 - 16:55
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Vet het bakblik in met een beetje bakboter. Doe dit met veel beleid en liefde.
- Verkruimel de sprits koekjes fijn. Hoe fijn? Dolfijn!
- Vervolgens smelt u de boter in de (al voor verwarmde) oven om het daarna te mengen met de (dolfijn) verkruimelde sprits koekjes.
- Verspreid het (goddelijke) mengsel gelijkvloers over de bakvorm.
- Voordat u kan beginnen met de kaasvulling, moet de bodem een minuut of 10 in de oven.
- Vervaardig de kaasvulling door eerst de ricotta, mascarpone, mon chou, suiker en vanille suiker te goed te mengen.
- Voeg tijdens het roeren ei voor ei een ei daarbij. Waarbij? Aardbei?
- Vul de bakvorm met kaasvulling.
- Verwarm nu het vettige monster in de oven voor ca. 50 minuten totdat de bovenkant mooi oranjegoudbruinig is.
- Vervul uw naar liefde snakkende oh zo ronde buikje totdat u een ons weegt.
- Verder is het afwachten geblazen. Laat het baksel nog even afkoelen.
Afbeelding
verschrikkelijk verrukkelijk vette verdomd verbijsterende cheesecake
Aantal personen
10.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
De aller lekkerste cheesecake die je kan maken is helemaal niet met zandkoekjes! Bah! Sprits koekjes zijn de oplossing tot pure volmaaktheid.
Ingrediënten
- 250 gram sprits koekjes (beetje zanderige, half chocolade gedipte ronde gevalletjes)
- 50 gram boter
- 200 gram mon chou
- 250 gram mascarpone
- 250 gram ricotta
- 100 gram suiker
- 3 eieren
- 1 zakje vanille suiker (8 gram)
- 2,5 theelepel passie
Hulpmiddelen & keukengerei
- mixer
- kom
- bakvorm (ongeveer 22 cm)
- een grote hoop liefde
Leuke tips
Maak vooral geen mandarijnen jam voor boven op de taart. Dat spul smaakt oorverdovend vies!
Bereidingstijd
60-120 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1436093
Homepage ID
2411263
Teller
257
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
Baktalentjes
Gelegenheid