pasta met mosselen in tomatensaus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 10/13/2015 - 20:10
Bereidingswijze
Koekenpan op zacht vuur, 2 a 3 eetlepels olijfolie erin, sjalotje in ringen gesneden erbij, knoflook erboven uitpersen en alles goed mengen. Mosselen erbij en tomatenblokjes erbij. Dan oregano, rozemarijn en pepertje erbij. Op zacht vuur warm maken.
Tegelijkertijd: In de steelpan water aan de kook brengen en de pasta koken volgens voorschrift op de verpakking.
Als de pasta gaar is, afgieten en goed mengen met de mosselsaus. Klaar! Als hoofdgerecht voor 2 personen, als voorgerecht voor 4 personen.
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik zelf verzonnen, makkelijk en snel te maken als jij van mosselen houdt! Je kunt het ook als hoofdgrecht maken, dan is deze hoeveelheid voor 2 personen voldoende, deze hoeveelheid is ook voldoende als voorgerecht voor 4 personen.
Ingrediƫnten
Mosselen vers gekookt verpakt 200 gram
1 blikje tomatenblokjes 400 gram
3 tenen knoflook
1 sjalotje in ringen
1 takje verse rozemarijn (naaltjes fijnsnijden)
1/2 handje blaadjes verse oregano (blaadjes heel laten)
1 klein pepertje (gedroogd of vers)
pasta naar keuze 100-150 gram
olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
1 koekenpan
1 steelpan
Leuke tips
Wijntip: een droge witte wijn bijv. een Pinot Grigio. Niet te koud serveren. Smakelijk eten!
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1435917
Homepage ID
2354405
Teller
70
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Author Image
jvde1949
Gelegenheid