Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Voor de tomatensaus:
Bak de hamburgers rul. Bak de ontbijtspek mee. Voeg de paprika en champignons toe en laat kort meebakken. Voeg de spinazie, pesto, tomatenpuree, een flinke scheut water en paturain toe en laat het even koken.
Voor de bechamelsaus:
Smelt de boter in een pan, voeg de bloem toe en als dit een geheel is voeg de melk toe. Laat aan de kook komen en even doorkoken. Naar smaak de kruiden toevoegen.
Vet de ovenschaal in. Begin met een laag bechamelsaus, dan lasagnevellen, daarop 2 lagen met de tomatensaus, en eindig met de bechamelsaus. Leg op de saus kleine stukjes mozzarella.
Doe de schaal 30 minuten in de oven. Laat 5 minuten afkoelen voordat je hem op tafel zet.
Eet smakelijk!
Voor de tomatensaus:
Bak de hamburgers rul. Bak de ontbijtspek mee. Voeg de paprika en champignons toe en laat kort meebakken. Voeg de spinazie, pesto, tomatenpuree, een flinke scheut water en paturain toe en laat het even koken.
Voor de bechamelsaus:
Smelt de boter in een pan, voeg de bloem toe en als dit een geheel is voeg de melk toe. Laat aan de kook komen en even doorkoken. Naar smaak de kruiden toevoegen.
Vet de ovenschaal in. Begin met een laag bechamelsaus, dan lasagnevellen, daarop 2 lagen met de tomatensaus, en eindig met de bechamelsaus. Leg op de saus kleine stukjes mozzarella.
Doe de schaal 30 minuten in de oven. Laat 5 minuten afkoelen voordat je hem op tafel zet.
Eet smakelijk!
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik gemaakt van restjes die ik nog over had. Zo krijg je toch een lekkere maaltijd op tafel.
Ingrediënten
1 pakje lasagnevellen
1 groot blikje tomatenpuree
0,5 pak diepvries spinazie a la crème ontdooid
Halve gele paprika
Half bakje champignons
2 hamburgers (geen voorgegaarde)
50gram ontbijtspek
2 eetlepels paturain
2 eetlepels groene pesto
25 gram boter
25 gram bloem
400 ml melk
Nootmuskaat, peper en zout
1 bolletje mozzarella
1 groot blikje tomatenpuree
0,5 pak diepvries spinazie a la crème ontdooid
Halve gele paprika
Half bakje champignons
2 hamburgers (geen voorgegaarde)
50gram ontbijtspek
2 eetlepels paturain
2 eetlepels groene pesto
25 gram boter
25 gram bloem
400 ml melk
Nootmuskaat, peper en zout
1 bolletje mozzarella
Leuke tips
Je kunt dit recept aanpassen als je andere ingrediënten hebt, bijv. een andere kaas gebruiken, of uien ipv paprika.
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1434011
Homepage ID
2192362
Teller
825
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid