Cazpacho (bekroond met de gouden soepplepel)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 08/09/2015 - 18:25
Bereidingswijze
Snij de tomaten in blokjes, snij de paprika in stukjes. Snij de komkommer in plakjes maar haal de zaadjes er uit. Snij de ui in kleine stukjes en pers de lmoen uit. Snij de peper in een stukjes.
Dit alles doe je bij elkaar en maak je fijn met een staafmixer. Breng het aan de kook als ware het warme soep. Doe er twee witte boterhammen in om te binden.
ZOdra het dreigt te koken gooi je alles door een vergiet zodat tomanten vellen en dergelijke achterblijven. Mocht het brood nog niet opgenomen zijn ga er dan nogmaals door met de staafmixer en doe het daarna door het vergiet.
Afbeelding
Cazpacho (bekroond met de gouden soepplepel)
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik maakte het deze zomer voor het eerst. Ik liet me adviseren door een topchef.
Ingrediƫnten
1 kilo tomaten
1 of 2 teentjes knoflook
1 rode paprika
1 limoen
1 komkommer, of 2 kleine
1 ui
1 peper
2 witte boterhammen
Leuke tips
Je kan deventueel de peper na het mixen toevoegen en deze a het koken in het vergiet opvangen als je de soep niet te scherp wil.
Maak ijsblokjes met de soep, deze doe je inde soep bij het serveren!
Bewaar eventueel wat komkommer om nog even een klein beetje te raspen voor je uit gaat serveren.
Genietse
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Spaans
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1433879
Homepage ID
1986301
Teller
207
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
9
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Author Image
richardbruijne
Gelegenheid