Bereidingswijze
Kook de krieltjes gaar in ca. 12 tot 20 minuten. Hangt af van de grootte.
Snij de bleekselderij in dunne schijfjes en meng de mayonaise met de citroenrasp en het sap.
Snij de aardappel in tweeen of vieren en doe in een grote kom.
Giet de dressing over de aardappelen zodat alles bedekt is.
Proef en doe er eventueel nog wat citroensap over.
Zet koel weg om alles in te laten trekken.
Strooi de gehakte peterselie vlak voor het serveren over de aardappelsalade.
Snij de bleekselderij in dunne schijfjes en meng de mayonaise met de citroenrasp en het sap.
Snij de aardappel in tweeen of vieren en doe in een grote kom.
Giet de dressing over de aardappelen zodat alles bedekt is.
Proef en doe er eventueel nog wat citroensap over.
Zet koel weg om alles in te laten trekken.
Strooi de gehakte peterselie vlak voor het serveren over de aardappelsalade.
Afbeelding
Aantal personen
8.00
Vertel iets leuks over dit recept
Weer eens een andere vorm van aardappelsalade. Lekker fris en bij uitstek geschikt bij een barbecue of picknic.
Ingrediƫnten
1300 gram krieltjes
4 stengels bleekselderij
ruim 1 dl mayonaise
rasp van 1 citroen
2 eetlepels citroensap of meer naar smaak
peper
peterselie
4 stengels bleekselderij
ruim 1 dl mayonaise
rasp van 1 citroen
2 eetlepels citroensap of meer naar smaak
peper
peterselie
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1433337
Homepage ID
176827
Teller
931
Bron
Van de database van Epicurious
Drank
Uit
Bookmarked
26
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Gelegenheid