Bereidingswijze
Snijd de halve paprika in stukjes (de rest kan ook en dan in de vriezer voor een volgend maaltje)
Maak de ui schoon en snijd deze in stukjes.
Beetje olie in de pan verhitten. De ui en paprika bakken.
Intussen twee blikjes vis open maken en afgieten.
De moten vis in de pan erbij doen en in stukjes hakken.
Goed opwarmen.
2 (of meer) flinke eetlepels gember/honing mosterd erdoor roeren en opwarmen.
Hierna serveren
Maak de ui schoon en snijd deze in stukjes.
Beetje olie in de pan verhitten. De ui en paprika bakken.
Intussen twee blikjes vis open maken en afgieten.
De moten vis in de pan erbij doen en in stukjes hakken.
Goed opwarmen.
2 (of meer) flinke eetlepels gember/honing mosterd erdoor roeren en opwarmen.
Hierna serveren
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gasten weg...kasten leeg en dan samen nagenieten van een eenvoudig maal? Hierbij een makkelijk recept.
Ingrediƫnten
2 blikjes kabeljauw (op waterbasis)
halve paprika
1 flinke ui
gember/honing mosterd
halve paprika
1 flinke ui
gember/honing mosterd
Hulpmiddelen & keukengerei
koekenpan
keukenmes
snijplank
pollepel
keukenmes
snijplank
pollepel
Leuke tips
Dit prutje is genoeg voor 2 personen en kan al naar gelang aangepast worden met andere groenten bijvoorbeeld.
Serveer er groenten/ rijst/ aardappels bij. Keuze genoeg.
Serveer er groenten/ rijst/ aardappels bij. Keuze genoeg.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1432909
Homepage ID
1973704
Teller
56
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Gelegenheid