Gevulde peper met bacon voor bbq

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op do, 07/02/2015 - 14:05
Bereidingswijze
Snij voorzichtig aan een zijde de peper open tot vlak voor de punt en haal eventuele pitten eruit laat het bovenstukje met steel wel zitten roer Door de roomkaas de fijngesneden kruiden en vul de peper hiermee.
wikkel er nu reepjes spek omheen en zet deze vast met houten prikker leg ze op de bbq en bak ze tot spek lekker bruin is .
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Voor de LIefhebber van bacon en bbq is dit een lekker hapje 
pittig zout en romig en nou vooruit dan..... eenklein beetje gezond  maar wel lekker
Ingrediënten
6 dunne Turkse pepers deze zijn nl niet zo heet als chilipepers maar je kan die ook gebruiken of jalapeno pepers
als je voor pit gaat, lust je geen pepers probeer dan een kleine groene puntpaprika.
1 bakje roomkaas, wat verse kruiden naar smaak bv bieslook peterselie etc. Reepjes gerookt spek hoeveelheid is afhankelijk van grote van pepers
Hulpmiddelen & keukengerei
Scherp mesje eventueel kleine spuitzak,
Leuke tips
Dit is ook een lekker hapje bij een tapas avond
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1432843
Homepage ID
2239592
Teller
154
Bron
Amerikaanse bbq site
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Author Image
marianne2014
Gelegenheid