Babi Pangang

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op di, 06/23/2015 - 11:31
Bereidingswijze
Kipfilet braden en in stukjes snijden
De azijn, suiker, tomatenketchup, bengteng manis,
water en maizena in een grote kom bij elkaar doen
De pan opzetten met de olie
De inhoud van de schaal in de pan doen
Goed roeren tot het kookt
Daarna de kip erbij doen en de atjar
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heel gemakkelijk en erg lekker recept
Ingrediƫnten
8 eetlepels suiker
8 eetlepels azijn
4 eetlepels ketchap bengteng manis
12 eetlepels tomatenketchup
5 eetlepels maizena
4 dl water
10 eetlepels olie
2 potjes atjar tjampoer
1 kilo kipfilet
Leuke tips
Heel erg lekker met rijst, nasi of spaghetti
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Chinees
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1432625
Homepage ID
2360873
Teller
61
Bron
Van mijn vader gekregen
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
Ikelly1956
Gelegenheid